UW EIGEN BIER?

Dat kan!


Sinds 1983 thuis in bier!

Grote dorst?

Welkom bij Gulden Spoor!

Waar bier niet alleen wordt gebrouwen; het wordt gecreëerd, geperfectioneerd en tot leven gebracht volgens jouw unieke visie. Sta aan het roer van je eigen bierervaring en ontdek waarom Brouwman Pieter de ideale partner is om je eigen bier te laten maken.

Bij ons ben je geen nummer, je bent een brouwer te gast!


Als je nu net niets van brouwen afweet en iets te vieren hebt, of als je thuis zelf al brouwt en eens wat voorraad kan gebruiken:

Wij bieden persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele proces, van het selecteren van ingrediënten tot het ontwerpen van het etiket!


Brouwman Pieter en zijn team, gedreven door jarenlange ambachtelijke expertise, brengen jouw biersmaak naar nieuwe hoogten. We streven naar perfectie in elk glas.


Wil je je eigen recept? Dan kunnen wij je helpen vanaf 1000L. Zie je het groots? Wij maken batchen tot 40HL ofwel dus 4000L!


Toch niet zoveel dorst? Geen zorgen!

Kies 1 van onze vele lekkere bieren en wij maken een gepersonaliseerd etiket samen met jou!

(vanaf 10 bakken)

Of het nu gaat om 1100L of 10 bakken

Variatie en Creativiteit:


Of je nu een klassiek blondje, een gewaagde IPA of een unieke fruitige creatie wilt, wij bieden een breed scala aan stijlen om aan jouw smaak te voldoen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe smaakhorizonten.

Unieke Verpakking:


Jouw bier verdient een verpakking die even uniek is als de smaak. Werk samen met ons team om een op maat gemaakt etiket te ontwerpen dat de essentie van jouw brouwsel vastlegt.

Kwaliteit Gewaarborgd:

Wij gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit. Onze toewijding aan vakmanschap en zorgvuldigheid betekent dat je kunt vertrouwen op een eindproduct dat jouw verwachtingen overtreft.

unsplash